Ingredienser
- 300 g. bacon i tern
- 300 g. macaroni pasta
- 80 g. frosne ærter
- 100 g. Red Leicester ost
- 100 g. Cheddar ost
- 100 g. parmesan eller pecorino ost
- 250 g. fløde
- Stødt muskatnød
- 2 mozzarella bolde
- 3 æggeblommer
Sådan gør du
- Start med at skær mozarellaosten i terninger. Dernæst rives resten af ostene (undgå at bland dem sammen) og ovnen forvarmes til 220 grader.
- Kog pastaen i saltet vand, efter tidsanvisning på pakken. Hæld vandet fra.
- Steg bacontern i en pande til de bliver sprødere.
- Hæld fløden og det revne red Leicester og cheddar ned i pastagryden og varm op under svag varme. Bland rundt løbende.
- Fjern gryden fra varmen og tilføj ½ muskatnød, æggeblommerne, ærterne, mozarella og bacon samt halvdelen af den revne parmesan/pecorino. Tilsæt og salt og en del peber og rør sammen.
- Find et ovnfast fad og hæld blandingen i. Drys resten af parmesanosten over og sæt i ovnen i 15 minutter indtil retten bobler.
- Server efter 5 minutters afkøling.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-