Ingredienser
- 400 g. spaghetti
- 7 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 2 tsk. chiliflager
- 2 medium courgette
- 100 g. salami
- 5 æg
- 200 g. fintrevet pecorino ost
- 4 spsk. finthakket frisk persille
Sådan gør du
- Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- Hak løg og courgette fint.
- Hak salamistykkerne.
- I en stor pande opvarmes 4 spsk. olivenolie, og steg løg, chiliflager, courgette og salami ved medium varme i 10 min. Smag til med salt og lad det herefter køle.
- Pisk æggene sammen i en stor skål, og ibland pecorino osten og den hakkede persille.
- Bland herefter også spaghettien og løg/courgette blandingen i den store skål med æggeblandingen. Bland det godt.
- Opvarm den resterende olie i panden løg/courgetteblandingen blev stegt i. Rist herefter hele blandingen fra den store skål heri ved medium varme i 8 min.
- Til sidst sættes panden i ovnen ved grillfunktion, til spaghettikagen får en gylden farve med en sprød overflade.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-