Ingredienser
- 400 g. spaghetti
- 7 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 2 tsk. chiliflager
- 2 medium courgette
- 100 g. salami
- 5 æg
- 200 g. fintrevet pecorino ost
- 4 spsk. finthakket frisk persille
Sådan gør du
- Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- Hak løg og courgette fint.
- Hak salamistykkerne.
- I en stor pande opvarmes 4 spsk. olivenolie, og steg løg, chiliflager, courgette og salami ved medium varme i 10 min. Smag til med salt og lad det herefter køle.
- Pisk æggene sammen i en stor skål, og ibland pecorino osten og den hakkede persille.
- Bland herefter også spaghettien og løg/courgette blandingen i den store skål med æggeblandingen. Bland det godt.
- Opvarm den resterende olie i panden løg/courgetteblandingen blev stegt i. Rist herefter hele blandingen fra den store skål heri ved medium varme i 8 min.
- Til sidst sættes panden i ovnen ved grillfunktion, til spaghettikagen får en gylden farve med en sprød overflade.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-