Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 8 tomater
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. spidskommen
- 1 dåse kikærter (drænet)
- 120 g. ristede mandler (hakkede)
- 500 g. pappardelle
- 3 spsk. friskhakket persille
- 2 spsk. friskhakkede koriander
Sådan gør du
- Skær løget i meget tynde skiver og steg det i en stor pande med olivenolien i ca. 8 min. til løgstykkerne er brunlige og bløde.
- Hak tomaterne, og tilføj dem i panden sammen med alle krydderierne. Lad det koge uden låg i panden i ca. 15 min. Rør jævnligt og smag til sidst til med salt og peber.
- Tilsæt kikærterne og de ristede mandler. Lad det koge endnu 5 min.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland den drænede pasta i panden med saucen, og lad det stege i et minut.
- Bland til sidst krydderurterne i og lad det stege i yderligere et minut.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-