Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 8 tomater
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. spidskommen
- 1 dåse kikærter (drænet)
- 120 g. ristede mandler (hakkede)
- 500 g. pappardelle
- 3 spsk. friskhakket persille
- 2 spsk. friskhakkede koriander
Sådan gør du
- Skær løget i meget tynde skiver og steg det i en stor pande med olivenolien i ca. 8 min. til løgstykkerne er brunlige og bløde.
- Hak tomaterne, og tilføj dem i panden sammen med alle krydderierne. Lad det koge uden låg i panden i ca. 15 min. Rør jævnligt og smag til sidst til med salt og peber.
- Tilsæt kikærterne og de ristede mandler. Lad det koge endnu 5 min.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland den drænede pasta i panden med saucen, og lad det stege i et minut.
- Bland til sidst krydderurterne i og lad det stege i yderligere et minut.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-