Ingredienser
- 250 g. mel
- 150 g. smør
- 75 g. sukker
- ½ tsk. hjortetaksalt
Topping:
- 1 sammenpisket æg
- Kanel
- Sukker
- Hakkede mandler
Sådan gør du
- I en stor skål blandes mel og hjortetaksalt.
- Smørret smuldres i, og æltes sammen med sukker og æg.
- Stil den sammenæltede dej på køl i 1 time.
- Rul dejen ud (så tyndt som muligt), og udstik småkagerne med et glas.
- Pensel småkagerne med æg, og drys med kanel, sukker og hakkede mandler.
- Bages ved 200 c. på næst øverste rille i ca. 8 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-