Ingredienser
- 1 kg. oksefars
- 200 g. bacontern
- 2 stængler af bladselleri (skåret i tern)
- 1 gulerod (skrællet og skåret i tern)
- 1 løg (hakket)
- 1 hvidløg (presset)
- 2 ½ dl. rødvin
- 1 stor dåse tomatpure
- 1 oksekødsbouillonterning
- Frisk pasta
Sådan gør du
- Brun oksefarsen i en stor gryde.
- Tag oksefarsen op, og svits herefter baconen i samme gryde. Tilsæt grønsagerne efter et par minutter.
- Når grønsagerne er svitset, tilsættes fars, vin og pure. Lad retten koge 3-4 timer, indtil den har jævnet sig.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den afdryppe.
- Bland pastaen i kødsovsen, og lad disse koge sammen indtil kødet har godt fat ved pastaen.
Mange tak til Linda, der indsendte denne opskrift
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-