Ingredienser
- 1 kg. oksefars
- 200 g. bacontern
- 2 stængler af bladselleri (skåret i tern)
- 1 gulerod (skrællet og skåret i tern)
- 1 løg (hakket)
- 1 hvidløg (presset)
- 2 ½ dl. rødvin
- 1 stor dåse tomatpure
- 1 oksekødsbouillonterning
- Frisk pasta
Sådan gør du
- Brun oksefarsen i en stor gryde.
- Tag oksefarsen op, og svits herefter baconen i samme gryde. Tilsæt grønsagerne efter et par minutter.
- Når grønsagerne er svitset, tilsættes fars, vin og pure. Lad retten koge 3-4 timer, indtil den har jævnet sig.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den afdryppe.
- Bland pastaen i kødsovsen, og lad disse koge sammen indtil kødet har godt fat ved pastaen.
Mange tak til Linda, der indsendte denne opskrift
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-