Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRagu - opskrift - Madkogebogen
Ragu
Ragu
Ragu
Ragu

Ragu - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 kg. oksefars
- 200 g. bacontern
- 2 stængler af bladselleri (skåret i tern)
- 1 gulerod (skrællet og skåret i tern)
- 1 løg (hakket)
- 1 hvidløg (presset)
- 2 ½ dl. rødvin
- 1 stor dåse tomatpure
- 1 oksekødsbouillonterning
- Frisk pasta

Sådan gør du
- Brun oksefarsen i en stor gryde.
- Tag oksefarsen op, og svits herefter baconen i samme gryde. Tilsæt grønsagerne efter et par minutter.
- Når grønsagerne er svitset, tilsættes fars, vin og pure. Lad retten koge 3-4 timer, indtil den har jævnet sig.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den afdryppe.
- Bland pastaen i kødsovsen, og lad disse koge sammen indtil kødet har godt fat ved pastaen.

Mange tak til Linda, der indsendte denne opskrift


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier