Ingredienser
- 2-4 fileter kryddersild
- 2 chili
- 2 røde peberfrugter
- 3 skalotteløg
- Olivenolie
- 3 tomater
- Mayonnaise
- Salt og peber
Sådan gør du
- Først laves marinaden. Det skal trække 6-8 timer for bedst resultat - f.eks. aftenen før.
- Skær sildene i mindre stykker og læg til side.
- Hak 2 chili og 3 skalotteløg fint. Skær også 2 røde peberfrugter i tynde skiver og 3 tomater i 1/8 dele.
- Kog delene (ikke sildene) i en gryde i olivenolie. Det skal simre lidt tid til en kompot. Lad det herefter køle helt af og krydr med salt og peber.
- Når det er afkølet skal mayonnaise (mængde afhænger af hvad jeres præference) vendes heri. Til sidst vendes sildene i. Lad det trække i 6-8 timer.
- Server f.eks. dagen efter på rugbrød med lidt purløg ovenpå.
Tip: Kan serveres med f.eks. hårdkogte æg og champignon.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-