Ingredienser
- 2-4 fileter kryddersild
- 2 chili
- 2 røde peberfrugter
- 3 skalotteløg
- Olivenolie
- 3 tomater
- Mayonnaise
- Salt og peber
Sådan gør du
- Først laves marinaden. Det skal trække 6-8 timer for bedst resultat - f.eks. aftenen før.
- Skær sildene i mindre stykker og læg til side.
- Hak 2 chili og 3 skalotteløg fint. Skær også 2 røde peberfrugter i tynde skiver og 3 tomater i 1/8 dele.
- Kog delene (ikke sildene) i en gryde i olivenolie. Det skal simre lidt tid til en kompot. Lad det herefter køle helt af og krydr med salt og peber.
- Når det er afkølet skal mayonnaise (mængde afhænger af hvad jeres præference) vendes heri. Til sidst vendes sildene i. Lad det trække i 6-8 timer.
- Server f.eks. dagen efter på rugbrød med lidt purløg ovenpå.
Tip: Kan serveres med f.eks. hårdkogte æg og champignon.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-