Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst eller oksefillet
- 2 lime
- 2 dl. koksmælk
- Spidskommen
- Gurkemeje
- Koriander
- Salt
- 10-16 grillspyd i træ
Sådan gør du
- Først skal marinaden som kødet skal trække i laves. Blandt 4 spsk. friskpresset lime, 2 dl. koksmælk, samt ½ tsk. koriander, ½ tsk. gurkemeje, ½ tsk. spidskommen og ½ tsk. salt.
- Bank ny kødet fladt og skær det i strimler som passer i størrelsen til grillspyd. Læg kyllingen i en frysepose sammen med marianden og lad det trække i 1-2 timer.
- Læg også grillspyddene i blød cirka 30-40 minutter før kødet skal tilberedes.
- Sæt nu kødstykkerne på grillspyddene og grill 3-4 minutter på hver side på grill eller pande.
- Server til den klassiske grillaften
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-