Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst eller oksefillet
- 2 lime
- 2 dl. koksmælk
- Spidskommen
- Gurkemeje
- Koriander
- Salt
- 10-16 grillspyd i træ
Sådan gør du
- Først skal marinaden som kødet skal trække i laves. Blandt 4 spsk. friskpresset lime, 2 dl. koksmælk, samt ½ tsk. koriander, ½ tsk. gurkemeje, ½ tsk. spidskommen og ½ tsk. salt.
- Bank ny kødet fladt og skær det i strimler som passer i størrelsen til grillspyd. Læg kyllingen i en frysepose sammen med marianden og lad det trække i 1-2 timer.
- Læg også grillspyddene i blød cirka 30-40 minutter før kødet skal tilberedes.
- Sæt nu kødstykkerne på grillspyddene og grill 3-4 minutter på hver side på grill eller pande.
- Server til den klassiske grillaften
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-