Ingredienser
- 120 g. kikærter
- ½ liter fløde
- 7 fed hvidløg
- 1 liter vand
- Laurbærblad
- En kvist timian
- Olivenolie
- Salt og peber
- Nogle skiver italiensk brød
- Purløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kikærterne skal lægge i blød i vand længe, gerne natten oven. Hæld herefter vandet fra i en si.
- Skræl 7 fed hvidløg. Skær to af dem i tynde skiver og læg fra indtil videre.
- Find nu en stor gryde og tilsætte 1 liter vand (ikke det som kikærterne har ligget i blød i), 120 g. kikærter, 5 fed knuste hvidløg, 1 spsk. olivenolie, 1 laurbærblad og 1 kvist timian.
- Lad retten koge i 40-45 minutter.
- I mellemtiden finder du en pande og tilsætter 3 spsk. olivenolie og de to fed hvidløg, som blev skåret i tynde skiver. Lad det simre lidt tid og tag herefter hvidløg fra. Rist nu skiver af brød heri.
- Når suppen har kogt, tilsættes fløden og retten koges i yderligere 10-15 minutter. Blend nu hele retten i en blender og tilsæt herefter salt og peber.
- Server suppen med brødskiverne oveni og lidt klippet purløg.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-