Ingredienser
- 120 g. kikærter
- ½ liter fløde
- 7 fed hvidløg
- 1 liter vand
- Laurbærblad
- En kvist timian
- Olivenolie
- Salt og peber
- Nogle skiver italiensk brød
- Purløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kikærterne skal lægge i blød i vand længe, gerne natten oven. Hæld herefter vandet fra i en si.
- Skræl 7 fed hvidløg. Skær to af dem i tynde skiver og læg fra indtil videre.
- Find nu en stor gryde og tilsætte 1 liter vand (ikke det som kikærterne har ligget i blød i), 120 g. kikærter, 5 fed knuste hvidløg, 1 spsk. olivenolie, 1 laurbærblad og 1 kvist timian.
- Lad retten koge i 40-45 minutter.
- I mellemtiden finder du en pande og tilsætter 3 spsk. olivenolie og de to fed hvidløg, som blev skåret i tynde skiver. Lad det simre lidt tid og tag herefter hvidløg fra. Rist nu skiver af brød heri.
- Når suppen har kogt, tilsættes fløden og retten koges i yderligere 10-15 minutter. Blend nu hele retten i en blender og tilsæt herefter salt og peber.
- Server suppen med brødskiverne oveni og lidt klippet purløg.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-