Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 3-4 tomater
- 2 grønne peberfrugter
- 2 rødløg
- Olivenolie
- Ketchup
- Hønsebouillon
- 1 dl. mel
- Soja
- Honning
- Rødvinseddike
- Ris
Sådan gør du
- Sæt en gryde med vand i kog. Når den koger lægges tomaterne ned i 30-40 sekunder, hvorefter skrællen kan pilles af med en kniv under koldt, rindende vand. Hak herefter tomaterne og skær peberfrugterne i tynde strimler og løgene i tynde både.
- Skær kyllingen i tynde strimler og vend i mel blandet med lidt salt. Steg herefter kyllingen i en wokgryde med lidt olivenolie. Læg dem til side.
- Sæt en vand til ris i kog og hæld risene i.
- Hæld lidt nyt olivenolie i wokken og steg løg og peberfrugter i et par minutter. Tilsæt herefter: de hakkede tomater, 3 spsk. ketchup, 1 terning hønsebouillon (hakket), 4 spsk. vand, 2 spsk. soja, 1 spsk. honning og 1 spsk. rødvinseddike.
- Lad retten simre i nogle minutter, hæld herefter kyllingen i og lad den simre i yderligere et par minutter.
- Server med risene.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-