Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 3-4 tomater
- 2 grønne peberfrugter
- 2 rødløg
- Olivenolie
- Ketchup
- Hønsebouillon
- 1 dl. mel
- Soja
- Honning
- Rødvinseddike
- Ris
Sådan gør du
- Sæt en gryde med vand i kog. Når den koger lægges tomaterne ned i 30-40 sekunder, hvorefter skrællen kan pilles af med en kniv under koldt, rindende vand. Hak herefter tomaterne og skær peberfrugterne i tynde strimler og løgene i tynde både.
- Skær kyllingen i tynde strimler og vend i mel blandet med lidt salt. Steg herefter kyllingen i en wokgryde med lidt olivenolie. Læg dem til side.
- Sæt en vand til ris i kog og hæld risene i.
- Hæld lidt nyt olivenolie i wokken og steg løg og peberfrugter i et par minutter. Tilsæt herefter: de hakkede tomater, 3 spsk. ketchup, 1 terning hønsebouillon (hakket), 4 spsk. vand, 2 spsk. soja, 1 spsk. honning og 1 spsk. rødvinseddike.
- Lad retten simre i nogle minutter, hæld herefter kyllingen i og lad den simre i yderligere et par minutter.
- Server med risene.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-