Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling i sursødsovs - opskrift - Madkogebogen
Kylling i sursødsovs
Kylling i sursødsovs
Kylling i sursødsovs
Kylling i sursødsovs

Kylling i sursødsovs - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 3-4 tomater
- 2 grønne peberfrugter
- 2 rødløg
- Olivenolie
- Ketchup
- Hønsebouillon
- 1 dl. mel
- Soja
- Honning
- Rødvinseddike
- Ris

Sådan gør du
- Sæt en gryde med vand i kog. Når den koger lægges tomaterne ned i 30-40 sekunder, hvorefter skrællen kan pilles af med en kniv under koldt, rindende vand. Hak herefter tomaterne og skær peberfrugterne i tynde strimler og løgene i tynde både.
- Skær kyllingen i tynde strimler og vend i mel blandet med lidt salt. Steg herefter kyllingen i en wokgryde med lidt olivenolie. Læg dem til side.
- Sæt en vand til ris i kog og hæld risene i.
- Hæld lidt nyt olivenolie i wokken og steg løg og peberfrugter i et par minutter. Tilsæt herefter: de hakkede tomater, 3 spsk. ketchup, 1 terning hønsebouillon (hakket), 4 spsk. vand, 2 spsk. soja, 1 spsk. honning og 1 spsk. rødvinseddike.
- Lad retten simre i nogle minutter, hæld herefter kyllingen i og lad den simre i yderligere et par minutter.
- Server med risene.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier