Ingredienser
- 8-12 kyllingelår eller underlår
- 350 ml. yoghurt
- 200 g. rasp
- Paprika
- Koriander
- Gurkemeje
- Ingefær (tørret)
- Lime
- Salt
Sådan gør du
- Kyllingen skal trække i marinaden i lang tid, gerne op til et helt døgn før tilberedning.
- Lad marinaden ved at blande yoghurt med 1 tsk. salt, 1. tsk. ingefær, 1 tsk. gurkemeje, 1 tsk. koriander og 1 tsk. paprika. Put marinaden i en pose sammen med kyllingen og sæt i køleskabet.
- Når retten har ligget i marinaden længe forvarmes ovnen til 190 grader varmluft. En bageplade eller fad smøres med olivenolie.
- Tag en dyb tallerken og hæld rasp samt 1 tsk. koriander og 1 tsk. paprika heri. Vend kyllingen heri og læg på pladen. Sæt i ovnen og giv det 35-45 minutter afhængigt af størrelsen på kyllingestykkerne. De skal være gyldne på overfladen.
- Server med en smule lime.
Tip: Kan spises med f.eks. en frisk salat, ris eller kartofler.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-