Ingredienser
- 8-12 kyllingelår eller underlår
- 350 ml. yoghurt
- 200 g. rasp
- Paprika
- Koriander
- Gurkemeje
- Ingefær (tørret)
- Lime
- Salt
Sådan gør du
- Kyllingen skal trække i marinaden i lang tid, gerne op til et helt døgn før tilberedning.
- Lad marinaden ved at blande yoghurt med 1 tsk. salt, 1. tsk. ingefær, 1 tsk. gurkemeje, 1 tsk. koriander og 1 tsk. paprika. Put marinaden i en pose sammen med kyllingen og sæt i køleskabet.
- Når retten har ligget i marinaden længe forvarmes ovnen til 190 grader varmluft. En bageplade eller fad smøres med olivenolie.
- Tag en dyb tallerken og hæld rasp samt 1 tsk. koriander og 1 tsk. paprika heri. Vend kyllingen heri og læg på pladen. Sæt i ovnen og giv det 35-45 minutter afhængigt af størrelsen på kyllingestykkerne. De skal være gyldne på overfladen.
- Server med en smule lime.
Tip: Kan spises med f.eks. en frisk salat, ris eller kartofler.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-