Ingredienser
- 2 kg. friske tomater (jo bedre tomat, desto bedre suppe)
- 1 rød peberfrugt
- 1 lille gulerod
- Kyllingbouillonterning
- 100 ml. kokosmælk
- Chilikrydderi
- 6 fed hvidløg
- Koriander
- Spidskommen
- Olivenolie
- 75 g. cashewnødder
- Kokosmel eller flager
- Frisk koriander
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader. Skær herefter tomaterne i halve og den røde peberfrugt i 4-6 mindre stykker. Pil og 6 fed hvidløg og skær en skrællet gulerod i skiver.
- Læg alle grøntsagerne i et ildfast fad og hæld 50 ml. olivenolie, 2 tsk. koriander, 2. tsk. spidskommen, en lille smule chili (kan undlades) samt salt og peber over.
- Lad det være i ovnen i 1 timer med sølvpapir over, herefter 30 minutter uden sølvpapir. Hæld nu grøntsagerne i e blender indtil det bliver en suppe.
- Hæld blandingen i en gryde og tilsæt 100 ml. kokosmælk og 1 kyllingbouillonterning, evt. en smule vand, hvis du synes suppen er for tyk.
- Lad suppen simre lidt og skær i mellemtiden cashewnødder i mindre stykker og blandt med 20 g. koksflager samt lidt friske, hakkede korianderblade
- Server suppen med cashewblandingen ovenpå.
Tip: For en anderledes tomatsuppe, se også denne tomatsuppe med røde linser.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-