Ingredienser
- 2 kg. friske tomater (jo bedre tomat, desto bedre suppe)
- 1 rød peberfrugt
- 1 lille gulerod
- Kyllingbouillonterning
- 100 ml. kokosmælk
- Chilikrydderi
- 6 fed hvidløg
- Koriander
- Spidskommen
- Olivenolie
- 75 g. cashewnødder
- Kokosmel eller flager
- Frisk koriander
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader. Skær herefter tomaterne i halve og den røde peberfrugt i 4-6 mindre stykker. Pil og 6 fed hvidløg og skær en skrællet gulerod i skiver.
- Læg alle grøntsagerne i et ildfast fad og hæld 50 ml. olivenolie, 2 tsk. koriander, 2. tsk. spidskommen, en lille smule chili (kan undlades) samt salt og peber over.
- Lad det være i ovnen i 1 timer med sølvpapir over, herefter 30 minutter uden sølvpapir. Hæld nu grøntsagerne i e blender indtil det bliver en suppe.
- Hæld blandingen i en gryde og tilsæt 100 ml. kokosmælk og 1 kyllingbouillonterning, evt. en smule vand, hvis du synes suppen er for tyk.
- Lad suppen simre lidt og skær i mellemtiden cashewnødder i mindre stykker og blandt med 20 g. koksflager samt lidt friske, hakkede korianderblade
- Server suppen med cashewblandingen ovenpå.
Tip: For en anderledes tomatsuppe, se også denne tomatsuppe med røde linser.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-