Ingredienser
- 600-700 g. hvide løg
- 4 fed hvidløg
- 2,5 dl. fløde
- 50 g smør
- Hvedemel
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 grøntsagsbouillonterning
- Muskatnød (stødt)
- Salt og peber
- Evt. ristet brød og revet ost
Sådan gør du
- Skær alle løgene i grove skiver.
- Opvarm smørret i en stor gryde og svits nu løgene indtil de bliver gennemsigtige og bløde. Tag nu gryden af varmen og tilsæt 3 spsk. mel.
- I mellemtiden opvarmes 2 liter varm i en separat gryde med de to bouillonterninger i. Når det koger, hældes det op i gryden med løgene.
- Blend nu løgsuppen i en blender og tilsæt til sidst 2,5 dl. fløde, salt og peber samt en knivspids muskatnød. Lad suppen koge op i 5-10 minutter.
- Server varm, evt. med ristet brød ovenpå eller revet ost, f.eks. parmesan.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-