Ingredienser
- 600-700 g. hvide løg
- 4 fed hvidløg
- 2,5 dl. fløde
- 50 g smør
- Hvedemel
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 grøntsagsbouillonterning
- Muskatnød (stødt)
- Salt og peber
- Evt. ristet brød og revet ost
Sådan gør du
- Skær alle løgene i grove skiver.
- Opvarm smørret i en stor gryde og svits nu løgene indtil de bliver gennemsigtige og bløde. Tag nu gryden af varmen og tilsæt 3 spsk. mel.
- I mellemtiden opvarmes 2 liter varm i en separat gryde med de to bouillonterninger i. Når det koger, hældes det op i gryden med løgene.
- Blend nu løgsuppen i en blender og tilsæt til sidst 2,5 dl. fløde, salt og peber samt en knivspids muskatnød. Lad suppen koge op i 5-10 minutter.
- Server varm, evt. med ristet brød ovenpå eller revet ost, f.eks. parmesan.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-