Ingredienser
- 4 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 peberfrugt
- 4 fed hvidløg
- 1 ds. flåede tomater
- 1 ds. blackbeans
- 1 ds. kidney bønner
- 1 ds. linser
- 1 spsk. brun sukker
- 1-2 røde chili
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. spidskommen
- 2 spsk. tomatpure
- ½ tsk. chiliflager
- 1 tsk. tørret timian
- 1 håndfuld friskhakket persille
Serveres med (efter eget valg):
- Mørk chokolade
- Tortillas
- Guacamole
- Ris
- Creme fraiche
- Revet ost
Sådan gør du
- Dræn og rens bønner og linser.
- Skær løg, peberfrugt og gulerødder i små firkanter, pres hvidløget, og finhak chili .
- Hæld 2 spsk. olie i en gryde og ved medium varme tilsættes løg, chili, peberfrugt og gulerødder. Lad dem koge til de bliver bløde i konsistensen.
- Tilføj alle de tørrede krydderier og lad retten koge i et minut yderligere.
- Skru ned for varmen og tilsæt det sidste olie, indholdet af dåserne, tomatpure og hvidløg.
- Lad retten simre under låg i 15 min. Rør jævnligt.
- Tag låget af, og lad retten koge yderligere 5 min.
- Rør den friskhakkede persille i, og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-