Ingredienser
- 4 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 peberfrugt
- 4 fed hvidløg
- 1 ds. flåede tomater
- 1 ds. blackbeans
- 1 ds. kidney bønner
- 1 ds. linser
- 1 spsk. brun sukker
- 1-2 røde chili
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. spidskommen
- 2 spsk. tomatpure
- ½ tsk. chiliflager
- 1 tsk. tørret timian
- 1 håndfuld friskhakket persille
Serveres med (efter eget valg):
- Mørk chokolade
- Tortillas
- Guacamole
- Ris
- Creme fraiche
- Revet ost
Sådan gør du
- Dræn og rens bønner og linser.
- Skær løg, peberfrugt og gulerødder i små firkanter, pres hvidløget, og finhak chili .
- Hæld 2 spsk. olie i en gryde og ved medium varme tilsættes løg, chili, peberfrugt og gulerødder. Lad dem koge til de bliver bløde i konsistensen.
- Tilføj alle de tørrede krydderier og lad retten koge i et minut yderligere.
- Skru ned for varmen og tilsæt det sidste olie, indholdet af dåserne, tomatpure og hvidløg.
- Lad retten simre under låg i 15 min. Rør jævnligt.
- Tag låget af, og lad retten koge yderligere 5 min.
- Rør den friskhakkede persille i, og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-