Ingredienser
- 4 store tortillas
- 4 små majstortillas
- 500 g. hakket oksekød
- 1 pose tacomix
- Revet ost
- Cremefraiche
- 3 tomater
- ½ lille iceberg
- Lidt smør
Sådan gør du
- Brun det hakkede oksekød sammen med tacomixen.
- Skær tomaterne i små tern og skær icebergsalaten i små strimler.
- På en pande med smør steger du de små tortillas på hver side.
- Varm de store tortillas i mikroovnen.
- På en stor tortilla lægges oksekød i midten og der drysses med revet ost.
- Læg en af de små tortillas ovenpå, og smør med et lag cremefraiche. På cremefraichen drysses tomatterninger og icebergsalatstrimlerne.
- Fold den store tortillaen sammen, så den dækker den lille, og hold den med en finger, mens du smører et tyng lag smør på.
- Steg wrapen med lukningen nedad på en pande.
- Mens den steger med lukningen nedad smøres et tynd lag smør på den anden side.
- Vend wrapen på den anden side, og lad den stege til den er gyldenbrun.
- Forsæt ligeledes med de sidste tortillas.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-