Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. smør
- 4 gulerødder
- 2 stilke selleri
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 kyllingebouillonterning
- 2 dl. fløde
- 3 dl. mælk
- 6 dl. vand
- ½ dl. hvidvin
- 1 spsk. chicken & steak krydderi
- 3 laurbærblade
- 1 ½ tsk. Herbs of Provence
- Friskhakket persille (mængde efter eget valg)
Til servering:
- Revet ost
- Lækkert brød
Sådan gør du
- Kog kyllingefiletterne i en stor gryde med vand under låg i 15-20 min.
- Når de er gennemkogte drænes vandet fra, og kyllingekødet afkøles.
- Med to gafler river du kødet i strimler.
- Pres hvidløget, og skær løg, gulerødder og selleri i firkanter.
- I en stor gryde svitser du grønsagerne sammen med 2 spsk. olivenolie og 2 spsk. smør.
- Når grønsagerne er blevet en smule møre tilsættes de andre ingredienser (undtagen persille, der først røres i inden servering). Kyllingekødet tilsættes også.
- Lad retten koge i 15-20 min. Husk at røre regelmæssigt, da den nemt brænder på. Tilsæt evt. lidt maizena, hvis du ønsker en lidt tykkere suppe.
- Server suppen i en dyb tallerken med lidt sprødt brød og revet ost.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-