Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. smør
- 4 gulerødder
- 2 stilke selleri
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 kyllingebouillonterning
- 2 dl. fløde
- 3 dl. mælk
- 6 dl. vand
- ½ dl. hvidvin
- 1 spsk. chicken & steak krydderi
- 3 laurbærblade
- 1 ½ tsk. Herbs of Provence
- Friskhakket persille (mængde efter eget valg)
Til servering:
- Revet ost
- Lækkert brød
Sådan gør du
- Kog kyllingefiletterne i en stor gryde med vand under låg i 15-20 min.
- Når de er gennemkogte drænes vandet fra, og kyllingekødet afkøles.
- Med to gafler river du kødet i strimler.
- Pres hvidløget, og skær løg, gulerødder og selleri i firkanter.
- I en stor gryde svitser du grønsagerne sammen med 2 spsk. olivenolie og 2 spsk. smør.
- Når grønsagerne er blevet en smule møre tilsættes de andre ingredienser (undtagen persille, der først røres i inden servering). Kyllingekødet tilsættes også.
- Lad retten koge i 15-20 min. Husk at røre regelmæssigt, da den nemt brænder på. Tilsæt evt. lidt maizena, hvis du ønsker en lidt tykkere suppe.
- Server suppen i en dyb tallerken med lidt sprødt brød og revet ost.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-