Ingredienser
- 500 g. farfalle (sommerfuglepasta)
- 8 spsk. olivenolie (plus lidt ekstra til at blande i den nykogte pasta)
- 250 g. kold gorgonzolaost
- 100 g. valnødder
- 200 g. rucola
- 2 spsk. balsamico
- Salt og peber
Sådan gør du
- I en stor gryde koges 4 liter vand sammen med 2 spsk. salt.
- Kog pastaen i vandet til den er al dente.
- Dræn pastaen og skyld den med det samme med koldt vand.
- Bland lidt olivenolie i pastaen, og sæt den til side.
- Skær den kolde gorgonzolaost i små terninger, og bland dem sammen med rucola og valnødder i en stor skål. Tilsæt de 8 spsk. olivenolie og 2 spsk. balsamico. Smag til med salt og peber.
- Bland pastaen i skålen og sæt film over. Lad skålen stå i 5 min. ved rumtemperatur. Rør hvert 2. minut.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-