Ingredienser
- 500 g. farfalle (sommerfuglepasta)
- 8 spsk. olivenolie (plus lidt ekstra til at blande i den nykogte pasta)
- 250 g. kold gorgonzolaost
- 100 g. valnødder
- 200 g. rucola
- 2 spsk. balsamico
- Salt og peber
Sådan gør du
- I en stor gryde koges 4 liter vand sammen med 2 spsk. salt.
- Kog pastaen i vandet til den er al dente.
- Dræn pastaen og skyld den med det samme med koldt vand.
- Bland lidt olivenolie i pastaen, og sæt den til side.
- Skær den kolde gorgonzolaost i små terninger, og bland dem sammen med rucola og valnødder i en stor skål. Tilsæt de 8 spsk. olivenolie og 2 spsk. balsamico. Smag til med salt og peber.
- Bland pastaen i skålen og sæt film over. Lad skålen stå i 5 min. ved rumtemperatur. Rør hvert 2. minut.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-