Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 løg
- 1 tsk. chili
- 1 tsk. spidskommen
- 1 ds. hvide kidney bønner (kan erstattes med en anden type bønner)
- 3 små grønne chili (kan undlades hvis du ikke bryder dig om stærk mad)
- 2 ½ dl. cremefraiche
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. mel
- 1 stort glas enchiladasovs
- 1 pk. tortillas
- 3 dl. revet cheddarost
Sådan gør du
- Hak løget og de grønne chilier. Pres hvidløget.
- I en gryde brunes kødet med det hakkede løg. Hæld evt. overskydende væde fra. Tilsæt krydderierne og de hakkede chilier. Dræn og rens bønnerne, og tilsæt også dem.
- I en skål blandes cremefraiche, mel og presset hvidløg.
- Læg en bund i det ildfaste fad af halvdelen af tortillas. Hæld kødsovs over, og fordel derefter først halvdelen af cremefraicheblandingen og derefter halvdelen af enchiladasovsen. Læg det andet (og sidste) lag tortillas på, og fortsæt som med første lag.
- Bages i 40 min. med sølvpapir over. I de sidste 5 min. af bagetiden tages sølvpapiret af, og der drysses med cheddarosten.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-