Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. karry
- 2 spsk. ekstra jomfuolivenolie
- 6 squash
- ½ l. vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- Cremefraiche til servering
Sådan gør du
- Hak løget og pil hvidløgsfedene.
- Skær squash i stykker.
- I en stor gryde steges hvidløg, løg og karry ved medium varme i 5 minutter.
- Tilsæt squashstykkerne og steg yderligere 5 min.
- Tilsæt vand og bouillonterninger, og lad suppen simre i 20 min.
- Blend suppen og varm den op i gryden igen.
- Smag til med salt og peber, og server rygende varm med cremefraiche.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-