Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. karry
- 2 spsk. ekstra jomfuolivenolie
- 6 squash
- ½ l. vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- Cremefraiche til servering
Sådan gør du
- Hak løget og pil hvidløgsfedene.
- Skær squash i stykker.
- I en stor gryde steges hvidløg, løg og karry ved medium varme i 5 minutter.
- Tilsæt squashstykkerne og steg yderligere 5 min.
- Tilsæt vand og bouillonterninger, og lad suppen simre i 20 min.
- Blend suppen og varm den op i gryden igen.
- Smag til med salt og peber, og server rygende varm med cremefraiche.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-