Ingredienser
- 5 dl. vand
- 1 spsk. olivenolie
- 2 kyllingebouillonterninger
- 100 g. stellini (små stjerneformede pasta)
- 1 stor håndfuld babyspinat
- Friskkværnet peber
- Revet parmesanost til servering
Sådan gør du
- Kog vand og bouillonterninger i en gryde.
- Tilsæt pastaen og spinat, og lad suppen koge i 15 min.
- Hæld suppen op i en serveringstallerken og dryp med olivenolie, drys med parmesan og friskkværnet peber.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-