Ingredienser
- 5 dl. vand
- 1 spsk. olivenolie
- 2 kyllingebouillonterninger
- 100 g. stellini (små stjerneformede pasta)
- 1 stor håndfuld babyspinat
- Friskkværnet peber
- Revet parmesanost til servering
Sådan gør du
- Kog vand og bouillonterninger i en gryde.
- Tilsæt pastaen og spinat, og lad suppen koge i 15 min.
- Hæld suppen op i en serveringstallerken og dryp med olivenolie, drys med parmesan og friskkværnet peber.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-