Ingredienser
- 3 spsk. olivenolie
- 500 g. krydrede pølser
- 1 spsk. oregano
- 1-2 grønne peberfrugter
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse flåede tomater
- 2 spsk. tomatpure
- 1 dl. rødvin
Til servering: Lækkert brød
Sådan gør du
- Skær pølserne i grove stykker, peberfrugterne i tykke skiver og løg og hvidløg i tynde skiver.
- I en pande opvarmes olivenolien, og pølserne steges deri i ca. 5 min. sammen med oregano.
- Tag pølserne af panden, og steg peberfrugter, løg og hvidløg på panden i ca. 3 min.
- Tilsæt tomater og tomatpure, og vin. Bland godt, og lad simre i 2 min.
- Tag pølserne tilbage på panden i tomat/peberfrugt blandingen, og lad den stege ved jævn varme i ca. 10 min. til sovsen er blevet tykkere og er alt er mørt.
- Server med noget lækkert brød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-