Ingredienser
- 3 ½ spsk olivenolie
- 1 hakket Løg
- 1 fed hvidløg
- 1 chili
- 2 modne avokado
- ½ lime
- ½ tsk tabasco
- 1 tsk salt
- 1 løg
- 2 kyllingebouillonterninger
- 500 g. kyllingefilet (skåret i tern)
- Friskkværnet peber
- Tortillachips til servering
Sådan gør du
- Blend hvidløg, halvdelen af olien, avokadokød, chili (fjern stilk og kerner), saften fra ½ lime, tabasco, 3 ½ dl vand og salt og peber.
- Opvarm det sidste af olien i en gryde ved medium varme. Svits det hakkede løg til det er gennemsigtigt.
- Tilsæt 8 dl. vand sammen med bouillonterningerne, og bring det i kog.
- Tilsæt kyllingefiletterningerne og lad koge i ca. 4 min.
- Tilsæt avokadopure og lad hele suppen koge op.
- Server rygende varm med tortillachips på.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-