Ingredienser
- 3 ½ spsk olivenolie
- 1 hakket Løg
- 1 fed hvidløg
- 1 chili
- 2 modne avokado
- ½ lime
- ½ tsk tabasco
- 1 tsk salt
- 1 løg
- 2 kyllingebouillonterninger
- 500 g. kyllingefilet (skåret i tern)
- Friskkværnet peber
- Tortillachips til servering
Sådan gør du
- Blend hvidløg, halvdelen af olien, avokadokød, chili (fjern stilk og kerner), saften fra ½ lime, tabasco, 3 ½ dl vand og salt og peber.
- Opvarm det sidste af olien i en gryde ved medium varme. Svits det hakkede løg til det er gennemsigtigt.
- Tilsæt 8 dl. vand sammen med bouillonterningerne, og bring det i kog.
- Tilsæt kyllingefiletterningerne og lad koge i ca. 4 min.
- Tilsæt avokadopure og lad hele suppen koge op.
- Server rygende varm med tortillachips på.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-