Ingredienser
- 3 kyllingefileter
- 2 spsk olivenolie
- Salt og peber
- 1 ananas
- 3 store håndfulde babyspinat
- 150 g. friske blåbær
- 1 avokado
- 1 dl. feta
Dressing:
- ½ dl. jomfru olivenolie
- ½ dl. æblecider eddike
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk honning
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær huden af ananassen, fjern stilken i midten og skær den i skiver.
- På grillen eller på en pande steges kyllingefileterne og ananasstykkerne i olien. Når kyllingen er helt gennemstegt tages både kyllingefileter og ananasstykker af varmen og afkøles i ca. 10 min.
- Imens skæres avokadokødet i tern, og spinat og blåbær skylles.
- Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Lad dressingen hvile i 10 min. inden brug.
- Skær de afkølede kyllingefileter og ananasstykker i mindre stykker.
- Bland det hele sammen i en stor skål.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-