Ingredienser
- 3 kyllingefileter
- 2 spsk olivenolie
- Salt og peber
- 1 ananas
- 3 store håndfulde babyspinat
- 150 g. friske blåbær
- 1 avokado
- 1 dl. feta
Dressing:
- ½ dl. jomfru olivenolie
- ½ dl. æblecider eddike
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk honning
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær huden af ananassen, fjern stilken i midten og skær den i skiver.
- På grillen eller på en pande steges kyllingefileterne og ananasstykkerne i olien. Når kyllingen er helt gennemstegt tages både kyllingefileter og ananasstykker af varmen og afkøles i ca. 10 min.
- Imens skæres avokadokødet i tern, og spinat og blåbær skylles.
- Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Lad dressingen hvile i 10 min. inden brug.
- Skær de afkølede kyllingefileter og ananasstykker i mindre stykker.
- Bland det hele sammen i en stor skål.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-