Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 2 pakker nudler (de små firkanter) m. krydderier
- 1 spsk. soya
- 1 spsk. worcestershire
- 1 tsk. presset hvidløg
- 2 dl. frosne grønsager
- 1 æg
- 1 spsk. olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær kyllingefileterne i tern.
- I en stegepande steges hvidløg i olie ved medium varme.
- Tilsæt kyllingeternene sammen med soya, worchestershire, frosne grønsager og lidt salt og peber. Rør jævnligt med en træske.
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken (gem de tilhørende breve med krydderier til senere).
- Når grønsagerne og kyllingeternene er næsten færdige tilsættes ægget. Rør med træskeen.
- Tilsæt de færdigkogte nudler og steg dem i panden med de tilhørende krydderier. Tilsæt evt. lidt mere olie.
- Rør grundigt med træskeen, og server med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-