Ingredienser
- 1 spsk. olie
- 1 løg
- 2 x 100 g. pancettaterninger (eller bacon i tern)
- 1 gulerod
- 1 tsk. knust spidskommen
- ½ tsk. gurkemeje
- 2 fed hvidløg
- 1 chili
- 2 kyllingebouillonterninger
- 250 g. røde linser
Sådan gør du
- Skær løget og guleroden i små tern og pres de to fed hvidløg. Chilien hakkes groft.
- I en gryde opvarmes olivenolien. Tilsæt herefter 100 g. pancetta og gulerods- og løgterningerne. Lad det stege i ca. 10 min. ved medium varme.
- Tilsæt gurkemeje, spidskommen, presset hvidløg og grofthakket chili. Lad det stege 1-2 min.
- 1 ¼ l. vand hældes i gryden sammen med bouillonterningerne og linserne.
- Lad suppen simre i 20 min. Rør jævnligt, så linserne ikke sætter sig fast i bunden.
- Imens steges de resterende 100 g. pancettaterninger til de er sprøde. (ca. 10 min.) på en tør pande.
- Serveres rygende varm med pancettaterninger drysset ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-