Ingredienser
- 1 spsk. olie
- 1 løg
- 2 x 100 g. pancettaterninger (eller bacon i tern)
- 1 gulerod
- 1 tsk. knust spidskommen
- ½ tsk. gurkemeje
- 2 fed hvidløg
- 1 chili
- 2 kyllingebouillonterninger
- 250 g. røde linser
Sådan gør du
- Skær løget og guleroden i små tern og pres de to fed hvidløg. Chilien hakkes groft.
- I en gryde opvarmes olivenolien. Tilsæt herefter 100 g. pancetta og gulerods- og løgterningerne. Lad det stege i ca. 10 min. ved medium varme.
- Tilsæt gurkemeje, spidskommen, presset hvidløg og grofthakket chili. Lad det stege 1-2 min.
- 1 ¼ l. vand hældes i gryden sammen med bouillonterningerne og linserne.
- Lad suppen simre i 20 min. Rør jævnligt, så linserne ikke sætter sig fast i bunden.
- Imens steges de resterende 100 g. pancettaterninger til de er sprøde. (ca. 10 min.) på en tør pande.
- Serveres rygende varm med pancettaterninger drysset ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-