Ingredienser
Majsmuffins
- 7 dl. mel
- 2 dl. sukker
- 2 dl. majsmel
- 2 spsk. bagepulver
- 1 ½ tsk. salt
- 3 ½ dl. mælk
- 150 g. smør
- 3 æg
Oksekødsguf
- 500 g. oksekød
- ½ rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk. finthakket løg
- 200 g. tomatpure
- 1 dl. lys sirup
- ½ dl. vand
- ½ dl. hvid eddike
- 1 spsk. maizena
- ½ tsk. chiliflager
- ½ tsk. hvid peber
- 1 spsk. Worchestershire sauce
- Salt og peber
Til servering:
- Revet cheddarost
- Creme Fraiche
Sådan gør du
Majsmuffins
- I en skål blandes mel, sukker, majsmel, bagepulver og salt.
- Smelt smørret og pisk det i en anden skål sammen med mælk og æg.
- Bland indholdet af de to skåle sammen under grundig omrøring til dejen er helt ensartet.
Oksekødsguf
- I en gryde brunes hakkekødet.
- Finhak de to halve peberfrugter.
- I en anden gryde blandes de øvrige ingredienser til oksekødsguffet. Lad sovsen koge til den har en tyk konsistens.
- Bland tomatblandingen sammen med hakketkødet.
- Hæld ca. 2 spsk. majsmuffin dej i hver muffinform og hæld lidt kødsovs over.
- Bages ved 180 g. i ca. 25 min.
- Server med ost og creme fraiche.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-