Ingredienser
- 200 g. små rejer
- 1 lime
- ½ tsk. chilipulver
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- 1 avokado
- 1 ½ dl. revet ost
- Creme fraiche til servering
- 4 tortillas
- Olie eller smør til stegning
Sådan gør du
- Optø rejerne (hvis de er frosne).
- Læg rejerne i en skål, og pres frisk limesaft over. Tilsæt også chilipulveret, halvdelen af de friskhakkede koriander og salt og peber. Lad rejerne ligge i saften i ca. 15 min.
- På en varm pande tilsat olie eller smør lægges den første tortilla. Lad tortillaen stege i fedtstoffet ved høj varme, og vend den ca. hvert 10. sek. Tortillaen er færdigbagt når der begynder at komme luftbobler i den. Tag den første tortilla af varmen og fortsæt på samme måde med den næste.
- Efterlad den anden tortilla på panden, og sæt varmen ned. Drys den revne ost på i et jævnt lag. Ovenpå fordeles halvdelen af rejerne. Læg den første tortilla på som låg, og vend forsigtigt quasadillaen. Når den anden side er blevet varm, og osten smeltet helt igennem, tages den af panden. Fortsæt på samme måde med den sidste quasadilla.
- Skær quasedillaen i seks både og server med lidt friskskåret avokado, friskhakket koriander og cremefraiche.
Tip: I stedet for at bruge to tortillas kan du nøjes med en, og folde tortillaen på midten som en omelet.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-