Ingredienser
- 2 kyllingefileter
- ½ rød peberfrugt
- 200 g. mozzarella
- 1 tsk. friskhakkede salvieblade
- 8 hvedetortillas
- Olivenolie eller smør til stegning
Til servering:
- Cherrytomater
Sådan gør du
- Kog kyllingefileterne i en gryde med vand til de ikke længere er røde i midten og riv dem herefter i mindre strimler med en gaffel.
- Skær peberfrugt og mozzarella i tern, og bland dem med kyllingestrimlerne og friskhakkede salvieblade i en skål. Smag til med salt og peber.
- På en varm pande tilsat olie eller smør lægges den første tortilla. Lad tortillaen stege i fedtstoffet ved høj varme, og vend den ca. hvert 10. sek. Tortillaen er færdigbagt når der begynder at komme luftbobler i den. Tag den første tortilla af varmen og fortsæt på samme måde med den næste.
- Efterlad den anden tortilla på panden, og sæt varmen ned. Fordel noget fyld på, og læg derefter den første tortilla på som låg, og vend forsigtigt quasadillaen. Når den anden side er blevet varm, og osten smeltet helt igennem, tages den af panden. Fortsæt på samme måde med de sidste quasadillas.
- Skær hver quasadilla i 6 både og server med friske cherrytomater.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-