Ingredienser
- 2 ½ dl. grønne/ brune linser (eller kaviar linser)
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 tsk. cayennepeber
- 4 spsk. smør
- 1 dl. fløde
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- Salt og friskkværnet sort peber
Til servering: Ris eller indisk brød
Sådan gør du
- I en stor gryde koges linserne. Vandet skal dække linserne med ca. 5 cm. Når gryden er i kog, sættes linserne på medium varme i ca. 10 min. til linserne er bløde.
- Hæld vandet fra, og mas de drænede linser med en ske op af siderne på gryden - bare så nogle af linserne bliver knust.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de hakkede tomater, ingefær, krydderierne og smørret. Lad derefter retten koge i 60 min. til den bliver tyk. Rør jævnligt.
- Rør fløde og de hakkede koriander i retten og server.
Tip: Serveres med indisk brød, fx naanbrød, eller ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-