Ingredienser
- 2 ½ dl. grønne/ brune linser (eller kaviar linser)
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 tsk. cayennepeber
- 4 spsk. smør
- 1 dl. fløde
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- Salt og friskkværnet sort peber
Til servering: Ris eller indisk brød
Sådan gør du
- I en stor gryde koges linserne. Vandet skal dække linserne med ca. 5 cm. Når gryden er i kog, sættes linserne på medium varme i ca. 10 min. til linserne er bløde.
- Hæld vandet fra, og mas de drænede linser med en ske op af siderne på gryden - bare så nogle af linserne bliver knust.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de hakkede tomater, ingefær, krydderierne og smørret. Lad derefter retten koge i 60 min. til den bliver tyk. Rør jævnligt.
- Rør fløde og de hakkede koriander i retten og server.
Tip: Serveres med indisk brød, fx naanbrød, eller ris.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-