Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndisk Spinat Dal - opskrift - Madkogebogen
Indisk Spinat Dal
Indisk Spinat Dal
Indisk Spinat Dal
Indisk Spinat Dal

Indisk Spinat Dal - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 5 dl. gule flækærter
- 2 spsk. citronsaft
- 8 spsk. smør
- 2 tsk. spidskommen frø
- 1 ½ tsk. gurkemeje
- 5 fed hvidløg (presset)
- ½ dl. friskrevet ingefær
- 1 rød chili (hakket)
- 200 g. babyspinat
- Salt og peber

Til servering: ris og/eller indisk brød

Sådan gør du
- Skyl de gule flækærter og kog dem i 2 liter vand i 1 ½ time. Rør indimellem, så ærterne ikke brænder på i bunden. Fjern det hvide skum der danner sig i overfladen med en ske.
- Hæld det overskydende vand fra ærterne, og tilsæt citronsaften og ca. 2 tsk. salt.
- I en anden gryde opvarmes smørret. Når smørret koger tilsættes spidskommen frø og gurkemeje. Lad koge i 3 min. til smørret er skummende.
- Tilsæt nu de pressede hvidløg, den revne ingefær, hakket chili og lidt salt. Lad koge 2-3 min.
- Tilsæt babyspinaten og lad det koge i ca. 4 min. til spinatbladende er helt møre. Rør jævnligt.
- Bland babyspinaten i gryden med flækærterne og server sammen med ris eller indisk brød.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier