Ingredienser
- 2 ½ cm. ingefær skåret i tynde skiver
- 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
- 2 ½ dl. røde linser
- ½ tsk. gurkemeje
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 bundt friskhakkede koriander
- 3 spsk. olie
- ½ tsk. spidskommen frø
- ½ tsk. sennepsfrø
- ½ tsk. fennikellfrø
- 4 røde chili
- 1 tsk. rørsukker
- Saften fra ½ presset citron
- Salt
Sådan gør du
- På en pande steges hvidløgs og ingefærskiverne i 1 spsk. olie.
- Skyl korianderne grundigt, og tag stilkene fra. Gem bladene til servering. Hak 2 af chilierne.
- Skyl de røde linser og hæld dem i en gryde med 7 dl. vand, de stegte hvidløgs- og ingefærskiver, de hakkede tomater, gurkemeje, korianderstilke og de hakkede chilier.
- Sæt gryden i kog, og lad herefter retten småkoge i 7 min.
- Fjern korianderstilkene så vidt muligt.
- Tilsæt salt, sukker og citronsaft. Smag evt. til med mere salt.
- På en pande steges spidskommenfrø, fennikelfrø, sennepsfrø i 2 spsk. olie sammen med de 2 resterende hele røde chilier.
- Hæld blandingen fra panden over i gryden med linser og rør godt sammen.
- Serveres rygende varm med friskhakkede korianderblade.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-