Ingredienser
- 2 ½ cm. ingefær skåret i tynde skiver
- 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
- 2 ½ dl. røde linser
- ½ tsk. gurkemeje
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 bundt friskhakkede koriander
- 3 spsk. olie
- ½ tsk. spidskommen frø
- ½ tsk. sennepsfrø
- ½ tsk. fennikellfrø
- 4 røde chili
- 1 tsk. rørsukker
- Saften fra ½ presset citron
- Salt
Sådan gør du
- På en pande steges hvidløgs og ingefærskiverne i 1 spsk. olie.
- Skyl korianderne grundigt, og tag stilkene fra. Gem bladene til servering. Hak 2 af chilierne.
- Skyl de røde linser og hæld dem i en gryde med 7 dl. vand, de stegte hvidløgs- og ingefærskiver, de hakkede tomater, gurkemeje, korianderstilke og de hakkede chilier.
- Sæt gryden i kog, og lad herefter retten småkoge i 7 min.
- Fjern korianderstilkene så vidt muligt.
- Tilsæt salt, sukker og citronsaft. Smag evt. til med mere salt.
- På en pande steges spidskommenfrø, fennikelfrø, sennepsfrø i 2 spsk. olie sammen med de 2 resterende hele røde chilier.
- Hæld blandingen fra panden over i gryden med linser og rør godt sammen.
- Serveres rygende varm med friskhakkede korianderblade.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-