Ingredienser
- 1 dl. røde linser
- 1 dl. gule linser
- ½ tsk. gurkemeje
- 1 spsk. smør
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. spidskommenfrø
- ½ tsk. sennepsfrø
- ½ løg (finthakket)
- 1 hakket rød chili
- 2 fed pressede hvidløg
- 2 ½ cm friskrevet ingefær
- 1 tsk. garam masala
- ½ tsk. paprika
- ½ dåse flåede tomater
- 1 håndfuld friskhakkede koriander
Til servering: Ris
Sådan gør du
- Skyl linserne og kog dem i en gryde dækket med ca. 2 ½ cm. vand til de er bløde.
- Imens opvarmes smør og olie på en pande. Tilsæt spidskommenfrø og sennepsfrø. Når det begynder at syde tilsættes det finthakkede løg. Når løget er blevet gyldent tilsættes hvidløg, hakket chili og ingefær. Når blandingen er brunlig tilsættes garam masala, gurkemeje, paprika og lidt salt. Til sidst tilsættes de hakkede tomater, bland godt, og lad stege i ca. 3 min.
- Rør blandingen fra panden i gryden med linserne, når linserne har kogt færdig. Vandet skal næsten være kogt helt fra.
- Tilsæt de hakkede koriander og smag til med salt og peber. Serveres med ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-