Ingredienser
- 8 hvedetortillas
- 500 g. hakket oksekød
- 3 dl. salsa eller enchilada sauce
- 1 pk. taco krydderimix
- Olivenolie til stegning
- 2 ds. refried beans (stegte blackbeans eller kidneybønner mast med en gaffel kan til nøds bruges)
Topping:
- 5 dl. revet ost
- Avokado skåret i tern (eller guacamole)
- Skiveskårede sorte oliven
- Creme Fraiche
- 1 lille rødløg skåret i tern
Sådan gør du
- På en pande opvarmes olivenolien, og alle tortillas steges på begge sider. Tilsæt løbende olie på panden. Læg tortillas til tørre på noget køkkenrulle.
- Brun oksekødet i en gryde sammen med krydderiblandingen.
- Forvarm ovnen på 190 c.
- På en bageplade med bagepapir lægges en tortillas. Smør salsa (eller enchilada sauce) ud i et jævnt lag. Fordel derefter refried beans og oksekød på. Læg en anden tortilla ovenpå og fordel salsa på denne, og derefter topping (undtagen avocado og creme fraiche). Forsæt ligeledes med de sidste 6 tortillas (så der i alt bliver 4 mexicanske pizzaer).
- Bages i ca. 20 min. til de er brunede i kanten.
- Server med avocado (eller guacamole) og creme fraiche på toppen.
Tip: Pizzaen smager også fantastisk med majs og kyllingestykker i stedet for oksekød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-