Ingredienser
- 6 store æg
- 1 dl. jomfru olivenolie
- 1 lille broccoli skåret i små buketter
- 1 hakket løg
- 150 g. chorizo (skåret i tern)
- Salt og friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- I en skål sammenpiskes æggene med salt og peber.
- I en pande opvarmes halvdelen af olivenolien ved høj varme. Tilsæt broccolibuketterne og lad dem stege, uden at røre rundt, i ca. 2 min. Skru varmen ned på medium, og lad broccolibuketterne stege i 5 min længere, under omrøring, til de er bløde.
- Tilsæt chorizo-ternene og de hakkede løg og steg 5 min. længere. Rør jævnligt. Smag til med salt og peber.
- Rør blandingen fra panden i skålen med de sammenpiskede æg.
- På panden hældes den sidste halvdel af olivenolien. Når olien koger hældes æggeblandingen i. Lad æggekagen stege til den er helt fast.
- Lad den færdige ret køle i min. 5 min. inden servering.
Tip: Hvis du har en slip-let pande, kan du med en tallerken vende æggekagen nogle gange undervejs for at få en tortilla effekt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-