Ingredienser
- 6 store æg
- 1 dl. jomfru olivenolie
- 1 lille broccoli skåret i små buketter
- 1 hakket løg
- 150 g. chorizo (skåret i tern)
- Salt og friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- I en skål sammenpiskes æggene med salt og peber.
- I en pande opvarmes halvdelen af olivenolien ved høj varme. Tilsæt broccolibuketterne og lad dem stege, uden at røre rundt, i ca. 2 min. Skru varmen ned på medium, og lad broccolibuketterne stege i 5 min længere, under omrøring, til de er bløde.
- Tilsæt chorizo-ternene og de hakkede løg og steg 5 min. længere. Rør jævnligt. Smag til med salt og peber.
- Rør blandingen fra panden i skålen med de sammenpiskede æg.
- På panden hældes den sidste halvdel af olivenolien. Når olien koger hældes æggeblandingen i. Lad æggekagen stege til den er helt fast.
- Lad den færdige ret køle i min. 5 min. inden servering.
Tip: Hvis du har en slip-let pande, kan du med en tallerken vende æggekagen nogle gange undervejs for at få en tortilla effekt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-