Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpansk Chorizo Æggekage - opskrift - Madkogebogen
Spansk Chorizo Æggekage
Spansk Chorizo Æggekage
Spansk Chorizo Æggekage
Spansk Chorizo Æggekage

Spansk Chorizo Æggekage - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 6 store æg
- 1 dl. jomfru olivenolie
- 1 lille broccoli skåret i små buketter
- 1 hakket løg
- 150 g. chorizo (skåret i tern)
- Salt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du
- I en skål sammenpiskes æggene med salt og peber.
- I en pande opvarmes halvdelen af olivenolien ved høj varme. Tilsæt broccolibuketterne og lad dem stege, uden at røre rundt, i ca. 2 min. Skru varmen ned på medium, og lad broccolibuketterne stege i 5 min længere, under omrøring, til de er bløde.
- Tilsæt chorizo-ternene og de hakkede løg og steg 5 min. længere. Rør jævnligt. Smag til med salt og peber.
- Rør blandingen fra panden i skålen med de sammenpiskede æg.
- På panden hældes den sidste halvdel af olivenolien. Når olien koger hældes æggeblandingen i. Lad æggekagen stege til den er helt fast.
- Lad den færdige ret køle i min. 5 min. inden servering.

Tip: Hvis du har en slip-let pande, kan du med en tallerken vende æggekagen nogle gange undervejs for at få en tortilla effekt.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier