Ingredienser
- 2 røde snackpebere
- 150 g. chorizopølsekød
- 250 g. hytteost
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. spidskommen
- 2 fed pressede hvidløg
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. revet limeskal
- Salt
Sådan gør du
- Skær chorizo i tern. I en gryde varmes chorizokødet.
- Skær de to pebere i halve på langs, og fjern indmaden.
- I en skål blandes det varmede chorizopølse med hytteosten, limeskal og krydderier.
- Fyld de halverede pebere med indmaden og læg dem på noget bagepapir i ovnen i 8 - 10 min. ved 200 c.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-