Ingredienser
- 2 røde snackpebere
- 150 g. chorizopølsekød
- 250 g. hytteost
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. spidskommen
- 2 fed pressede hvidløg
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. revet limeskal
- Salt
Sådan gør du
- Skær chorizo i tern. I en gryde varmes chorizokødet.
- Skær de to pebere i halve på langs, og fjern indmaden.
- I en skål blandes det varmede chorizopølse med hytteosten, limeskal og krydderier.
- Fyld de halverede pebere med indmaden og læg dem på noget bagepapir i ovnen i 8 - 10 min. ved 200 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-