Ingredienser
- 2 kg. nakkefilet
Krydderiblanding:
- 75 g. brun farin
- 1 spsk. chilipulver
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. friskkværnet peber
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. sennepspulver
- 3 tsk. salt
Marinade:
1 dl æblecidereddike
5 spsk ketchup
1 tsk. chiliflager
30 g brun farin
2 tsk. havsalt
1 tsk. peber
Forslag til servering:
- Burgerboller
- Coleslaw
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen sammen.
- Gnub krydderiblandingen godt ind i nakkefiletten, og pak den ind i film. Lad den ligge i køleskabet natten over.
- Næste morgen pakkes nakkefiletten ud af filmen. Sørg for, at der stadig er et lag brun farin på. Farinen laver en skal, der sørger for at kødet ikke tørre ud.
- Hæld vand i bunden af en bradepande og sæt stegen på en rist ovenpå. Varm i ovnen ved 100 grader i ca. 10-12 timer. Kan også laves i en grill i 10 timer, men hold øje med temperaturen i grillen.
- Tag stegen ud af oven og over på et fad. Riv kødet fra hinanden med to gafler.
- Giv marinaden et hurtigt opkog i en gryde og bland den herefter sammen med kødet.
- Server det færdige pulled pork i burgerboller med coleslaw.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-