Ingredienser
- 2 kg. nakkefilet
Krydderiblanding:
- 75 g. brun farin
- 1 spsk. chilipulver
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. friskkværnet peber
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. sennepspulver
- 3 tsk. salt
Marinade:
1 dl æblecidereddike
5 spsk ketchup
1 tsk. chiliflager
30 g brun farin
2 tsk. havsalt
1 tsk. peber
Forslag til servering:
- Burgerboller
- Coleslaw
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen sammen.
- Gnub krydderiblandingen godt ind i nakkefiletten, og pak den ind i film. Lad den ligge i køleskabet natten over.
- Næste morgen pakkes nakkefiletten ud af filmen. Sørg for, at der stadig er et lag brun farin på. Farinen laver en skal, der sørger for at kødet ikke tørre ud.
- Hæld vand i bunden af en bradepande og sæt stegen på en rist ovenpå. Varm i ovnen ved 100 grader i ca. 10-12 timer. Kan også laves i en grill i 10 timer, men hold øje med temperaturen i grillen.
- Tag stegen ud af oven og over på et fad. Riv kødet fra hinanden med to gafler.
- Giv marinaden et hurtigt opkog i en gryde og bland den herefter sammen med kødet.
- Server det færdige pulled pork i burgerboller med coleslaw.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-