Ingredienser
- 2 kyllingebouillonterninger
- 4 æg
- 0,8 dl parmesanost
- 1 spsk. hakket persille
- 1 tsk salt
- 2 håndfulde babyspinatblade
Sådan gør du
- Kog 1 liter vand med de to bouillonterninger
- Riv parmesanosten og hak persille.
- Rør æg, parmesan, 1 spsk. persille og salt sammen.
- Rør nu blandingen ned i gryden med det kogende vand. Giv det 1-2 minutter.
- Tilføj babyspinatbladene og rør rundt kort. Server med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-