Ingredienser
- 2 kyllingebouillonterninger
- 4 æg
- 0,8 dl parmesanost
- 1 spsk. hakket persille
- 1 tsk salt
- 2 håndfulde babyspinatblade
Sådan gør du
- Kog 1 liter vand med de to bouillonterninger
- Riv parmesanosten og hak persille.
- Rør æg, parmesan, 1 spsk. persille og salt sammen.
- Rør nu blandingen ned i gryden med det kogende vand. Giv det 1-2 minutter.
- Tilføj babyspinatbladene og rør rundt kort. Server med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-