Ingredienser
- 400 g. kyllingefillet
- 1 æg
- Rasp
- Evt. chili eller andre krydderier du kan lide
- Salt og peber
- Dip (f.eks. ketchup barbecuedressing eller lign.)
Sådan gør du
- Skær kyllingen i små bidestykker
- Bland rasp sammen med lidt salt og peber samt krydderier, som du foretrækker, f.eks. chili eller paprika.
- Slå ægget ud i en dyb tallerken, pisk det sammen med en gaffel og vend kyllingestykkerne heri. Vend dem herefter i rasp og læg på bagepapir på en bradepande.
- Sæt i forvarmet ovn på 200 grader i 15 minutter. Vend herefter og giv 6-8 minutter yderligere.
- Server med f.eks. ketchup eller barbecuedressing.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-