Ingredienser
- 400 g. kyllingefillet
- 1 æg
- Rasp
- Evt. chili eller andre krydderier du kan lide
- Salt og peber
- Dip (f.eks. ketchup barbecuedressing eller lign.)
Sådan gør du
- Skær kyllingen i små bidestykker
- Bland rasp sammen med lidt salt og peber samt krydderier, som du foretrækker, f.eks. chili eller paprika.
- Slå ægget ud i en dyb tallerken, pisk det sammen med en gaffel og vend kyllingestykkerne heri. Vend dem herefter i rasp og læg på bagepapir på en bradepande.
- Sæt i forvarmet ovn på 200 grader i 15 minutter. Vend herefter og giv 6-8 minutter yderligere.
- Server med f.eks. ketchup eller barbecuedressing.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-