Ingredienser
- 3-4 kyllingebryst
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 grøntsagsbouillon
- 1 ds. kidneybønner
- 2 dl. revet cheddarost
- Evt. jalapenos (hvis du kan lide stærk mad)
Sådan gør du
- Brun kyllingefilletterne på en dyb pande i 3-4 minutter på hver side.
- Tilføj hakkede tomater, 1 grøntsagsbouillon og kidneybønner (uden vandet). Lad det simre under låg i 4-5 minutter.
- Tag af varmen, hæld det revne ost over og lad det står i 3-4 minutter indtil osten er smeltet.
- Server, evt. med nachos-chips.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-