Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling i mexikansk salsa - opskrift - Madkogebogen
Kylling i mexikansk salsa
Kylling i mexikansk salsa
Kylling i mexikansk salsa
Kylling i mexikansk salsa

Kylling i mexikansk salsa - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 3-4 kyllingebryst
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 grøntsagsbouillon
- 1 ds. kidneybønner
- 2 dl. revet cheddarost
- Evt. jalapenos (hvis du kan lide stærk mad)

Sådan gør du
- Brun kyllingefilletterne på en dyb pande i 3-4 minutter på hver side.
- Tilføj hakkede tomater, 1 grøntsagsbouillon og kidneybønner (uden vandet). Lad det simre under låg i 4-5 minutter.
- Tag af varmen, hæld det revne ost over og lad det står i 3-4 minutter indtil osten er smeltet.
- Server, evt. med nachos-chips.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier