Ingredienser
- 3 æg
- 2 squash
- 1 dl revet mozzarella
- 1 dl. revet parmesanost
- 1 dl. revet cheddarost
- Salt og peber
Fyld:
- Rucolasalat
- Parmaskinke
- Ost efter eget valg
- Evt. pesto
Tomatsauce:
- 1 ds hakkede tomater
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk basilikumskrydderi
- Salt & peber
Sådan gør du
- Riv de to squash, læg i en si og drys med salt.
- Riv de tre ost.
- Nu skal tomatsaucen laves. Hak løgene og svits i en dyb pande. - Tilsæt nu de hakkede tomater, 1 spsk. basilikum og salt og peber. Lad det simre uden låg til saucen bliver tyk.
- Nu skal pizzabunden laves. Vrid squash så væsken ryger fra. Bland herefter i en skål med revet ost og 3 æg samt salt og peber.
- Forvarm ovnen til 200 grader. Læg bagepapir på bageplade og fordel pizzabunden ud over bagepladen. Sæt i ovnen i cirka 20 minutter.
- Hæld nu tomatsaucen over og giv yderligere 8-10 minutter.
- Server med parmaskinke og rucola ovenpå. Krydr. med lidt ekstra ost og evt. pesto.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-