Ingredienser
- 3 æg
- 2 squash
- 1 dl revet mozzarella
- 1 dl. revet parmesanost
- 1 dl. revet cheddarost
- Salt og peber
Fyld:
- Rucolasalat
- Parmaskinke
- Ost efter eget valg
- Evt. pesto
Tomatsauce:
- 1 ds hakkede tomater
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk basilikumskrydderi
- Salt & peber
Sådan gør du
- Riv de to squash, læg i en si og drys med salt.
- Riv de tre ost.
- Nu skal tomatsaucen laves. Hak løgene og svits i en dyb pande. - Tilsæt nu de hakkede tomater, 1 spsk. basilikum og salt og peber. Lad det simre uden låg til saucen bliver tyk.
- Nu skal pizzabunden laves. Vrid squash så væsken ryger fra. Bland herefter i en skål med revet ost og 3 æg samt salt og peber.
- Forvarm ovnen til 200 grader. Læg bagepapir på bageplade og fordel pizzabunden ud over bagepladen. Sæt i ovnen i cirka 20 minutter.
- Hæld nu tomatsaucen over og giv yderligere 8-10 minutter.
- Server med parmaskinke og rucola ovenpå. Krydr. med lidt ekstra ost og evt. pesto.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-