Ingredienser
- 500g. spaghetti (gerne bucatini, helt tynde spaghettier)
- 2 spsk. frisk salvie
- 2 spsk. frisk rosmarin
- 2 spsk. frisk timian
- 1 dl. frisk persille
- 1,5 dl. rasp/brødkrummer (gerne lidt grove)
- Olivenolie
- 3 spsk. smør
- 3 fed hvidløg.
Sådan gør du
- Pres hvidløgene. Varm smør og 2 spsk. olivenolie i en gryde og svits hvidløgene. Hæld lidt efter brødkrummerne i og rør rundt i 5 minutter. Hæld over i en lille skål.
- I mellemtiden koges pastaen i saltet vand. Lad det blive al dente, må ikke blive udkogt. Gem 2 dl. vand, når pastaen er færdig og vandet hældes fra.
- Hak frisk timian, rosmarin og salvie.
- I en gryde opvarmes nu 60 ml. olivenolie. Svits nu de tre ovennævnte urter i 1-2 minutter. Tilføj herefter pastaen i gryden, sammen med lidt af det overskydende vand og 1 dl. friskhakket persille.
- Rør rundt og server. Drys med lidt ekstra brødkrummer.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-