Ingredienser
- 500g. spaghetti (gerne bucatini, helt tynde spaghettier)
- 2 spsk. frisk salvie
- 2 spsk. frisk rosmarin
- 2 spsk. frisk timian
- 1 dl. frisk persille
- 1,5 dl. rasp/brødkrummer (gerne lidt grove)
- Olivenolie
- 3 spsk. smør
- 3 fed hvidløg.
Sådan gør du
- Pres hvidløgene. Varm smør og 2 spsk. olivenolie i en gryde og svits hvidløgene. Hæld lidt efter brødkrummerne i og rør rundt i 5 minutter. Hæld over i en lille skål.
- I mellemtiden koges pastaen i saltet vand. Lad det blive al dente, må ikke blive udkogt. Gem 2 dl. vand, når pastaen er færdig og vandet hældes fra.
- Hak frisk timian, rosmarin og salvie.
- I en gryde opvarmes nu 60 ml. olivenolie. Svits nu de tre ovennævnte urter i 1-2 minutter. Tilføj herefter pastaen i gryden, sammen med lidt af det overskydende vand og 1 dl. friskhakket persille.
- Rør rundt og server. Drys med lidt ekstra brødkrummer.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-