Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKrydderurte-pasta - opskrift - Madkogebogen
Krydderurte-pasta
Krydderurte-pasta
Krydderurte-pasta
Krydderurte-pasta

Krydderurte-pasta - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500g. spaghetti (gerne bucatini, helt tynde spaghettier)
- 2 spsk. frisk salvie
- 2 spsk. frisk rosmarin
- 2 spsk. frisk timian
- 1 dl. frisk persille
- 1,5 dl. rasp/brødkrummer (gerne lidt grove)
- Olivenolie
- 3 spsk. smør
- 3 fed hvidløg.

Sådan gør du
- Pres hvidløgene. Varm smør og 2 spsk. olivenolie i en gryde og svits hvidløgene. Hæld lidt efter brødkrummerne i og rør rundt i 5 minutter. Hæld over i en lille skål.
- I mellemtiden koges pastaen i saltet vand. Lad det blive al dente, må ikke blive udkogt. Gem 2 dl. vand, når pastaen er færdig og vandet hældes fra.
- Hak frisk timian, rosmarin og salvie.
- I en gryde opvarmes nu 60 ml. olivenolie. Svits nu de tre ovennævnte urter i 1-2 minutter. Tilføj herefter pastaen i gryden, sammen med lidt af det overskydende vand og 1 dl. friskhakket persille.
- Rør rundt og server. Drys med lidt ekstra brødkrummer.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier