Ingredienser
- 6 mellemstore tomater
- 6 store modne figner
- 200g. mascarpone ost
- 12 skiver parmaskinke (skåret ultratyndt)
- 4 spsk. honning
- 4 spsk. purløg
- Olivenolie
- Ciabatta brød
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 grader. Skær tomaterne i halve og læg på en bageplade med skindet nedad.
- Drys med salt og peber og en smule oliveolien og sæt i ovnen i 10-12 minutter, afhængigt ag størrelsen. Lad dem herefter køle af.
- Skær fignerne i halve og fjern skrællen.
- Bland 200g. marscarponeost med 4 spsk. finthakket purløg, 1 spsk. olivenolie og salt og peber.
- Læg parmaskinke ud skærebræt og læg en halveret figne i den ene ende. Læg herefter en tsk. mascarponeost ovenpå og dernæst en halv tomat øverst. Rul parmaskinken omkring og gentag.
- Server med det samme ved at sprinkle en smule olivenolie og honning over. Server også med ristede, tynde ciabattaskiver.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-