Ingredienser
- 6 mellemstore tomater
- 6 store modne figner
- 200g. mascarpone ost
- 12 skiver parmaskinke (skåret ultratyndt)
- 4 spsk. honning
- 4 spsk. purløg
- Olivenolie
- Ciabatta brød
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 grader. Skær tomaterne i halve og læg på en bageplade med skindet nedad.
- Drys med salt og peber og en smule oliveolien og sæt i ovnen i 10-12 minutter, afhængigt ag størrelsen. Lad dem herefter køle af.
- Skær fignerne i halve og fjern skrællen.
- Bland 200g. marscarponeost med 4 spsk. finthakket purløg, 1 spsk. olivenolie og salt og peber.
- Læg parmaskinke ud skærebræt og læg en halveret figne i den ene ende. Læg herefter en tsk. mascarponeost ovenpå og dernæst en halv tomat øverst. Rul parmaskinken omkring og gentag.
- Server med det samme ved at sprinkle en smule olivenolie og honning over. Server også med ristede, tynde ciabattaskiver.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-