Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPorre, kartoffel og rucola suppe - opskrift - Madkogebogen
Porre, kartoffel go rucola supper
Porre, kartoffel go rucola supper
Porre, kartoffel go rucola supper
Porre, kartoffel go rucola supper

Porre, kartoffel og rucola suppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 medium kartofler
- 1 løg
- 60g. smør
- 150g. rucola blade
- 3 porrer
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 ciabatta brød
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. fløde
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak løget, skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, og hak porrerne.
- Smelt 60 g. smør i en gryde. Tilføj hakkede løg, porrer, og kartofler og giv det cirka 10 minutter.
- Sæt en gryde med 900 ml. vand i kog og tilføj to kyllingebouillonterninger. Når det koger, hældes løg, porrer og kartofler i. Lad det koge under låg i 20 minutter.
- Hæld nu suppen i en blender og hæld tilbage i gryden. Herefter tilføjes rucola-bladene. Lad det koge i 5-6 minutter.
- I mellemtiden ristet ciabatta-skiver. Skær herefter et hvidløg halvt over og gnub ciabattabrødet. Skær til sidst brødet i 1-2 cm. terninger.
- Hæld fløden i suppen, krydr med salt og peber og server med det samme. Læg et par ciabatta-terninger ovenpå.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier