Ingredienser
- 2 medium kartofler
- 1 løg
- 60g. smør
- 150g. rucola blade
- 3 porrer
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 ciabatta brød
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. fløde
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget, skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, og hak porrerne.
- Smelt 60 g. smør i en gryde. Tilføj hakkede løg, porrer, og kartofler og giv det cirka 10 minutter.
- Sæt en gryde med 900 ml. vand i kog og tilføj to kyllingebouillonterninger. Når det koger, hældes løg, porrer og kartofler i. Lad det koge under låg i 20 minutter.
- Hæld nu suppen i en blender og hæld tilbage i gryden. Herefter tilføjes rucola-bladene. Lad det koge i 5-6 minutter.
- I mellemtiden ristet ciabatta-skiver. Skær herefter et hvidløg halvt over og gnub ciabattabrødet. Skær til sidst brødet i 1-2 cm. terninger.
- Hæld fløden i suppen, krydr med salt og peber og server med det samme. Læg et par ciabatta-terninger ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-