Ingredienser
- 2 medium kartofler
- 1 løg
- 60g. smør
- 150g. rucola blade
- 3 porrer
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 ciabatta brød
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. fløde
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget, skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, og hak porrerne.
- Smelt 60 g. smør i en gryde. Tilføj hakkede løg, porrer, og kartofler og giv det cirka 10 minutter.
- Sæt en gryde med 900 ml. vand i kog og tilføj to kyllingebouillonterninger. Når det koger, hældes løg, porrer og kartofler i. Lad det koge under låg i 20 minutter.
- Hæld nu suppen i en blender og hæld tilbage i gryden. Herefter tilføjes rucola-bladene. Lad det koge i 5-6 minutter.
- I mellemtiden ristet ciabatta-skiver. Skær herefter et hvidløg halvt over og gnub ciabattabrødet. Skær til sidst brødet i 1-2 cm. terninger.
- Hæld fløden i suppen, krydr med salt og peber og server med det samme. Læg et par ciabatta-terninger ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-