Ingredienser
- 2 auberginer
- 1 dåse hakkede tomater
- 350 g. spaghetti
- 2 mozzarella-kugler
- 80g. pecorino ost
- 1 fed hvidløg
- Frisk basilikum
- Olivenolie
- Smør
- Tandstikker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Riv pecorino osten og pres 1 fed hvidløg
- Skær auberginerne på langs i tynde skiver. Læ i en si, drys med salt og lad det trække i 30 minutter. Læg dem herefter på køkkenrulle
- Find nu en pande og rist auberginerne 2-3 minutter på hver side.
- Find en gryde og svits hvidløgene i olivenolie. Tilføj nu de hakkede tomater og lad blandingen simre uden låg i 15 minutter. Når det er færdigt tilføjes 10 basilikumsblade.
- I en ny gryde koges pastaen i saltet vand. Pastaen skal være al dente - må ikke blive blød. Bland herefter med tomatblandingen.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- På en bageplade med bagepapir lægges aubergineskiverne. Læg en smule pasta i midten, herefter en skive mozzarella. Rul sammen og sæt en tandstik i. Gentag proceduren og sprinkl til sidst pecorino ost over rullerne.
- Bag i ovnen i 10 minutter.
- Server med et par dråber olivenolie ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-