Ingredienser
- 2 auberginer
- 1 dåse hakkede tomater
- 350 g. spaghetti
- 2 mozzarella-kugler
- 80g. pecorino ost
- 1 fed hvidløg
- Frisk basilikum
- Olivenolie
- Smør
- Tandstikker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Riv pecorino osten og pres 1 fed hvidløg
- Skær auberginerne på langs i tynde skiver. Læ i en si, drys med salt og lad det trække i 30 minutter. Læg dem herefter på køkkenrulle
- Find nu en pande og rist auberginerne 2-3 minutter på hver side.
- Find en gryde og svits hvidløgene i olivenolie. Tilføj nu de hakkede tomater og lad blandingen simre uden låg i 15 minutter. Når det er færdigt tilføjes 10 basilikumsblade.
- I en ny gryde koges pastaen i saltet vand. Pastaen skal være al dente - må ikke blive blød. Bland herefter med tomatblandingen.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- På en bageplade med bagepapir lægges aubergineskiverne. Læg en smule pasta i midten, herefter en skive mozzarella. Rul sammen og sæt en tandstik i. Gentag proceduren og sprinkl til sidst pecorino ost over rullerne.
- Bag i ovnen i 10 minutter.
- Server med et par dråber olivenolie ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-