Ingredienser
- 3 dåser bønner (bland røde/hvide kidneybønner & black beans)
- 1 dåse refried beans
- 2 løg
- 500g. hakket oksekød
- 2 oksekødsbouillonterninger
- 2 dåser hakkede tomater
- Lime (saften fra)
- Frisk koriander
- 2 spsk. korianderkrydderi
- Creme fraiche (til servering)
- 1 spsk. spidskommen
- 2 spsk. chilipulver
- 2 røde chili (hakket)
- Olivenolie
Sådan gør du
- Hak 2 løg og svits i en stor gryde i olivenolie.
- Hæld nu det hakkede oksekød i og lad det brune.
- Tilføj nu 3 deciliter vand og to oksekødsbouillonterninger. Lad det små koge i 5 minutter.
- Skyld de 3 dåser bønner i en si. Tilsæt dem herefter i gryden sammen med dåsetomater og refried beans. Tilføj herefter chili, spidskommen og korianderkrydderi. Lad det koge i 1 time.
- Tilføj til sidst saften fra 1 lime og friskhakket korianderblade (gem en smule til servering). Giv det yderligere 10 minutter.
- Server varm med en smule korianderblade og creme fraiche ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-