Ingredienser
- 1 hoved blomkål
- Olivenolie
- 1 fed hvidløg
- Saften og skrællen fra 1 citron
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyld blomkål og skær i mindre stykker. Pres hvidløget og riv skrællen fra citronen og pres saften ud i et glas.
- Hæld vand i en gryde med lidt salt og bring i kog. Kog nu blomkålen i 4-5 minutter og dræn herefter i koldt vand.
- I en dyb pande tilføjes 4 spsk. olivenolie. Svits nu hvidløgene og tilføj herefter blomkål. Lad det være på panden indtil de er begyndt at blive lidt brun på nogle af siderne. Der skal ikke røres løbende.
- Tilføj skrællen fra citron og lad det stege i 1-2 minutter mere.
- Server varm med 1 spsk. oliveolie og saften fra citronen ovenpå. Krydr også med salt og peber.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-