Ingredienser
- 400g. italiensk pølse (f.eks. kalkun eller okse)
- Olivenolie
- 1 løg
- 200g. brune eller grønne linser
- 3 kyllingebouillonterninger
- Fennikel-krydderi
- Timian
- Salvie
- 350 g. ristede røde peberfrugter på glas
Sådan gør du
- Steg den italienske pølse på en pande og pres den i mindre stykker med skeen.
- Hak løget og svits det i en dyb gryde i lidt olivenolie. Hæld herefter 1,5 liter vand og tre kyllingebouillonterninger i. Lad det koge op.
- Nu tilføjes 2 spsk. fennikel, 1 spsk. timian, 1. spsk. salvie og 200g. linser. Lad det simre i 45 minutter.
- Hæld nu vandet fra de røde peberfrugter og skær dem i mindre stykker og tilføj i suppen. Lad den simre i yderligere 45 minutter eller indtil linserne er begyndt at gå fra hinanden.
- Server med lidt salt og peber ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-