Ingredienser
- 400g. italiensk pølse (f.eks. kalkun eller okse)
- Olivenolie
- 1 løg
- 200g. brune eller grønne linser
- 3 kyllingebouillonterninger
- Fennikel-krydderi
- Timian
- Salvie
- 350 g. ristede røde peberfrugter på glas
Sådan gør du
- Steg den italienske pølse på en pande og pres den i mindre stykker med skeen.
- Hak løget og svits det i en dyb gryde i lidt olivenolie. Hæld herefter 1,5 liter vand og tre kyllingebouillonterninger i. Lad det koge op.
- Nu tilføjes 2 spsk. fennikel, 1 spsk. timian, 1. spsk. salvie og 200g. linser. Lad det simre i 45 minutter.
- Hæld nu vandet fra de røde peberfrugter og skær dem i mindre stykker og tilføj i suppen. Lad den simre i yderligere 45 minutter eller indtil linserne er begyndt at gå fra hinanden.
- Server med lidt salt og peber ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-