Ingredienser
- 220 g. svampe (f.eks. champignon eller portobello)
- 40g. parmesanost
- Frisk timian
- 7 æg
- Olivenolie
Sådan gør du
- Start med at rive 40 g. parmesanost. Hak også frisk timian, så der er nok til 2 teskefulde. Skær svampene i skiver.
- I en dyb gryde, svits svampene i lidt olivenolie i 5-10 minutter. Lad dem herefter køle lidt.
- I en skål blandes svampene, revet parmesan, timian, 7 æg i samt lidt salt og peber.
- I panden hældes en smule olivenolie nederst og herefter æggeblandingen. Varm det under låg ved medium varme i 3 minutter. Tag herefter låget af og lad det varme videre indtil æggekagen er mere fast.
- Server æggekagen ved at skære den i både.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-