Ingredienser
Kødboller:
- 350g. hakket okeskød
- 40g. revet parmesan
- 3 spsk. frisk persille
- 1 æg
- 2 fed pressede hvidløg
- ½ tsk. oregano
- Salt og peber
Suppe:
- 3 oksekødsbouillonterninger
- Olivenolie
- 2 spsk. tomatpure
- 1 løg
- 1 gulerod
- 1 selleri
- 100 g. små kartofler
- 200g. kål
- Parmesan (til servering)
- Frisk persille
- 2 laurbærblade
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til kødbollerne i en skål og lav derefter små kødboller. Steg dem nu igennem i en stor gryde (skal bruges til suppen bagefter) i lidt olie. Tag af og lad dem køle af.
- I samme gryde hældes nu 1,6 liter vand og 3 oksekødsbouillonterninger. Lad det koge op.
- Tilsæt nu følgende i gryden: 2 spsk. tomatpure, 2 laurbærblade, 4. spsk. hakket persille og lidt salt. Lad det simre i 30 minutter.
- I mellemtiden skæres løg, selleri, gulerod og kartoffel i små stykker. Hæld det i suppen, når den har simret i de 30 minutter og lad det simre med indholdet i yderligere 15 minutter.
- Skær kål i mindre stykker og tilføj det i gryden sammen med kødboller. Lad det simre i 10 minutter.
- Server med revet parmesan ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-