Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanini med kylling og pesto - opskrift - Madkogebogen
Panini med kylling og pesto
Panini med kylling og pesto
Panini med kylling og pesto
Panini med kylling og pesto

Panini med kylling og pesto - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 4 skiver brød (f.eks. focacia eller ciabatta)
- 250 g. kyllingebryst
- 125 g. frisk mozzarella
- 1 ristet rød peberfrugt (kan købes på glas)
- 150. g. rucola
- Grøn pesto

Sådan gør du
- Giv kyllingefilletterne 15-20 min. i forvarmet ovn ved 180 grader. skær herefter i skrå skiver.
- Smør den øvre halvdel af brødet på grøn pesto.
- På den anden halvdel lægges to skiver mozzarella, en halv ristet rød peberfrugt, kylling og noget rucola. Afslut med to mozzarella skiver. Læg øvredelen af brødet ovenpå.
- Varm nu paninierne i f.eks. en paninirister. En toastmaskine kan også bruges.
- Server ved at skære over på midten.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier