Ingredienser
- 4 skiver brød (f.eks. focacia eller ciabatta)
- 250 g. kyllingebryst
- 125 g. frisk mozzarella
- 1 ristet rød peberfrugt (kan købes på glas)
- 150. g. rucola
- Grøn pesto
Sådan gør du
- Giv kyllingefilletterne 15-20 min. i forvarmet ovn ved 180 grader. skær herefter i skrå skiver.
- Smør den øvre halvdel af brødet på grøn pesto.
- På den anden halvdel lægges to skiver mozzarella, en halv ristet rød peberfrugt, kylling og noget rucola. Afslut med to mozzarella skiver. Læg øvredelen af brødet ovenpå.
- Varm nu paninierne i f.eks. en paninirister. En toastmaskine kan også bruges.
- Server ved at skære over på midten.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-