Ingredienser
- 4 skiver brød (f.eks. focacia eller ciabatta)
- 250 g. kyllingebryst
- 125 g. frisk mozzarella
- 1 ristet rød peberfrugt (kan købes på glas)
- 150. g. rucola
- Grøn pesto
Sådan gør du
- Giv kyllingefilletterne 15-20 min. i forvarmet ovn ved 180 grader. skær herefter i skrå skiver.
- Smør den øvre halvdel af brødet på grøn pesto.
- På den anden halvdel lægges to skiver mozzarella, en halv ristet rød peberfrugt, kylling og noget rucola. Afslut med to mozzarella skiver. Læg øvredelen af brødet ovenpå.
- Varm nu paninierne i f.eks. en paninirister. En toastmaskine kan også bruges.
- Server ved at skære over på midten.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-