Ingredienser
- 300 g. pasta
- 3 store røde peberfrugter
- 2 spsk. pinjekerner
- Olivenolie
- 1/2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1.25 dl. fløde
- Frisk persille
- Revet parmesanost
Sådan gør du
- Hak løgog hvidløg.
- Forvarm ovnen til 200 grader. Skær de røde peberfrugter halvt over og fjern stenene. Læg dem nu med skindet opad i ovnen indtil skallen er har frigivet sig en del.
- Tag dem ud og lad dem køle af og pil herefter skallen af.
- Rist pinjekernerne en smule på en pande.
I en blender tilføjes de røde peberfrugter og pinjekernerne.
- Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand.
- I en anden gryde svitses hvidløg og løg i olivenolie. Tilføj herefter den røde peberfrugtblanding samt salt og peber. Tilsæt til sidst fløde og rør rundt.
- Bland pasta og saucen sammen.
- Server med frisk persille og revet parmesan ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-