Ingredienser
- 300 g. pasta
- 3 store røde peberfrugter
- 2 spsk. pinjekerner
- Olivenolie
- 1/2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1.25 dl. fløde
- Frisk persille
- Revet parmesanost
Sådan gør du
- Hak løgog hvidløg.
- Forvarm ovnen til 200 grader. Skær de røde peberfrugter halvt over og fjern stenene. Læg dem nu med skindet opad i ovnen indtil skallen er har frigivet sig en del.
- Tag dem ud og lad dem køle af og pil herefter skallen af.
- Rist pinjekernerne en smule på en pande.
I en blender tilføjes de røde peberfrugter og pinjekernerne.
- Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand.
- I en anden gryde svitses hvidløg og løg i olivenolie. Tilføj herefter den røde peberfrugtblanding samt salt og peber. Tilsæt til sidst fløde og rør rundt.
- Bland pasta og saucen sammen.
- Server med frisk persille og revet parmesan ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-